Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.09.2007 13:35 - Следизборни (д)ебати
Автор: askeer Категория: Забавление   
Прочетен: 843 Коментари: 0 Гласове:
0



Сексът, както и мъжко-женските епични отношения много приличат на политиката. Всички разискват кой, кога, защо и как, след като мачът е свирен. А той наистина е свирен. Не, няма да говорим за „свирки“, въпреки, че асоциацията е тъкмо... „жена“. В мръсното ти съзнание едва ли изниква Пеньо или Гаро, когато стане дума за свирки.

Както и в самото начало на отношения между мъжете и жените, (доколкото все пак си падам по стандартните хетеросексуални действия), та чак и до самия край, власт има жената. Питайте Месалина, или Далила, или Клеопатра... или дори Лолита (може би вече се е научила да говори!)

Да кажеш, че жената няма избор, когато определя кой да бъде партньора  й в живота, или само в леглото, е оправдано единствено, когато искаш да кажеш, че няма избора да НЕ избира. Винаги го прави. И дотолкова е съвършена в действието си, че чак успява да остави впечатлението у мъжа, че „ударът“ е негов! Гениални сме!!! От главата до петите. Все пак да обърнем внимание на “избраните” от Караданев елементи:

Гърдите. Сценарият е ясен, ако има мъжкар, който искаме да впечатлим, много добре знаем какво да направим: ще се разголим, ще се полеем без да искаме с вода или още по-добре с уискито му, ще се разхладим с еротична небрежност с кубче лед и... ще се наложи да изчакаме „кралят на либидото“ да се върне облекчен от тоалетната, за да ни заговори с глупава усмивка, вперен в гърдите ни поглед и плоското: „Здрасти, как си?!“ И ако това е мъжкият избор - тури му пепел.

Очите – ах, да... другите очи. Ако не сте чели книгата „Мемоарите на една гейша“, със сигурност сте гледали култовата лента. Или поне неколкократно сте настръхвали от кеф на 80% от сцените в „Съдба на куртизанка“. А може би тайно сте се докосвали тук там... Не е случайно. Дори да нямате филмов опит, имате личен, а там се потвърждава правилото: „Истинската жена може да спре мъжа само с един поглед!“. Какво повече да говорим за женската инициатива?! Всички знаем как се прави, премрежено поглеждаме обектът на възбудата си, но не прекаляваме, защото мъжките „цветя“ са крехки. И свенливи - колкото и да се смятат за „отворковци“ и „аполоновци“. Един поглед е достатъчен, за да се подкосят краката на произволно избрана тестостеронова „буца“. Която после идва и те заговаря, а след евентуалните сватбени камбани ще разказва в захлас историята на запознанството ви - видях я, отидох и я свалих!

Ръцете. Мъжете едва ли се замислят за играта, символиката и всичко онова, което небрежно правим, и което единствен Той забелязва. Перфектни от началото до края, ръцете прелъстяват – не е случаен фактът, че там са съсредоточени основни точки на тялото. Не е случайно също, че индийките - тези богини на сладострастието, боядисват ръцете си за ефирен танц, зареден с наелектризираща еротика от началото до края на харема... Жените мислят за всичко, в детайли. И мислят преди всичко за детайлите. Ние знаем кога да докоснем някого „случайно“, кога да прокараме пръсти през косите си, кога да запалим цигара с театрален жест на китката, как да отпием страстно от чашата си... А резултатът е налице - Адам ще дойде, ще се представи, и ще поиска да му поднесете целия свят. С тези две ръце.

Независимо дали галиш своя любим по главата, докосваш ръката му, или си хванала пениса му - държиш неговия свят в ръцете си! Жените постилат леглото на желанието и с метрономна точност решават кой да ги прелъсти. Жестоко ли е? Не. По-скоро - изумително! Част от т. нар. „женско благородство“ (нещо като аналог на „мъжката солидарност“) - е да оставим героя в измисления от нас филм да е Герой, да завладява, да се чувства силен, решителен, главнокомандващ. И съдейки от съседния текст - отлично сме се справили. Честито!




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: askeer
Категория: Лични дневници
Прочетен: 278758
Постинги: 96
Коментари: 100
Гласове: 356
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930