Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.09.2007 13:22 - Аз ли съм или не съм?! (и... Марая Кери)
Автор: askeer Категория: Спорт   
Прочетен: 869 Коментари: 0 Гласове:
0



Няма нищо по-интригуващо от това да наблюдаваш метаморфозите на звездите от съседен Холивуд. А когато злорадството отмине и детронираш поредната знаменитост, можеш с ръка на сърцето да споделиш горчивия й опит в дадена област с целия останал свят.

Някой се развежда, друг качва килограми, трети изпада в депресия... да, донякъде е обяснимо и се случва почти на всеки. Но когато този някой е жена, когато се измъкне от оковите на манията си или поне трескаво опитва – заслужава си да я аплодираме.

Нашите септемврийски аплодисменти са за Марая Кери!

Носителката на Грами и една от най-богатите жени в света на развлекателния бизнес внезапно попадна и в още една класация – тази на самотните жени. Раздялата с продуцента й Томи Мотола се отрази леко неблагоприятно на дивата. Вместо да се амбицира в трупането на други Грами, тя натрупа единствено... излишни килограми. 37-годишната изпълнителка на един от най-сълзливите балади на тоя свят спря да си съперничи с кльощавите моделки, а пресата веднага я нарече „пухкава“. И както подобава на всяко „събитие“ в Холивуд, и това не беше подминато от изявление на засегната страна: „Харесвам задника си такъв, какъвто е и не мисля да правя нищо, за да го променям!“ - отсече Марая, докато в същото време хиляди идоли на младото и не чак толкова младо поколение се надпреварват да пият хапчета за отслабване и да издържат повече време във фитнес залата. Полза имат и личните им треньори, които с вещината на скулптор бдят над подопечните си и заедно превръщат телата им от мечта в реалност. Е, поне до поредната любовна мъка.

И така, за всички онези, които нямат за съпруг Марк Антъни (както Дженифър Лопес) не им остава нищо друго, освен да се заемат със себе си. Това направи и самата Марая, въпреки смелите изявления на самодоволство в пресата. Сега, тя три пъти седмично е ангажирала личен треньор, който да я напътства във фитнеса и от две години спазва определен хранителен режим. Закуската, обедът и вечерята на звездата се състоят от леки зеленчукови крем супи, малко риба или пилешко месо, приготвени на пара. Диетата носи името „късчета месо“ и всъщност не е особено интригуваща. Основното предимство е, че е изключително лека, и продуктите могат дори да се консумират през нощта. Любимата напитка на певицата, като естествено допълнение на този режим, е минералната вода, което тя обяснява така: „Често страдам от безсъние, затова избягвам всякакви кофеинови и тонизиращи напитки. Понякога си позволявам вино или диетична кола, като добавка към леката вечеря.“

Миналата година в хранителната програма на Марая беше т.нар. „пурпурна диета“, която се състои единствено в приемане на виолетови зеленчуци и плодове – тъмно грозде, патладжани, сливи и цвекло – три пъти в седмицата. Но не си мислете, че целта е свалянето на килограми. Холивуд буквално пощуря по този метод, заради доказания му анти-ейдж ефект. Освен това, синьо-лилавият цвят на плодовете и зеленчуците е природно средство и за борба с рака, артрита, диабета и болезнения Алцхаймер.

Ефектът на тази последователност на диетите, дава някакъв резултат при Марая. Това е видно, след като тя стана лице на младежката модна линия Pinko. (Въпреки това, нека не забравяме, че дори сред децата има доста едри екземпляри.) Фигурата на Кери, макар и намаляла в сравнение с по-ранния й период, все още не е добила стария си, почти анорексичен вид, и може би по-добре!

Резултатът по-скоро се забелязва на друго ниво. Певицата участва в нов филм, „Тенеси“, започна нова връзка, за която съм сигурна, че съвсем скоро ще се зашуми, колкото и да опитва да я крие в тайна. Освен това в момента текат преговори с парфюмерийна компания за създаването на собствен неин аромат: „Ще създава усещането за десерт.“ - вдига завесата звездата и ни кара с необходимост да отбележим, че явно червеното цвекло никак не й е достатъчно!



Тагове:   Марая,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: askeer
Категория: Лични дневници
Прочетен: 278776
Постинги: 96
Коментари: 100
Гласове: 356
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930