Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.09.2007 13:10 - В неспокойните води на Род Стюарт
Автор: askeer Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 1437 Коментари: 0 Гласове:
0



Момичета, той го направи!

Той е на 62 години. Най-добре продадената му песен е диско хитът от 1978 година „Da Ya Think I"m Sexy?“, на който дори Парис Хилтън пусна своя версия . Той е Род Стюарт и на 16 юни се състоя сватбата между него и дългогодишната му приятелка, Пени Ланкастър на борда на яхтата му в Италия.

Искате успокоение?! Не му е за първи път... Нещо повече, дори не му е и за втори. Ако сте млада привлекателна актриса, или пък ослепително изглеждащ модел – шансовете ви нарастват неимоверно.

И тъй като, за да победиш врага е нужно да го опознаеш – ще ви разходим из бурните води в сърцето на певеца с леко дрезгав глас и не особено привлекателна визия.

Добрата новина е, че както в повечето мъжки сърца, и тук винаги има място за още един...

I am sailing... А вие?

Началото
Род е най-малкото от 5 деца в семейството. До 1960-та година той усърдно се занимава с футбол, дори играе в местния клуб. Което може би донякъде обяснява страстта му към моделки и не толкова популярни актриси... Следва завой в професионалната му ориентация и Стюарт се отдава на пеенето с цялото си сърце. До 1970-та той вече е сменил няколко рок групи и въпреки редицата им участия, последното нещо, което би могло да се каже за ентусиазираните младежи е, че печелят добре. За популярната си песен от 1972 година, „In a Broken Dream“, хонорарът на певеца представлява калъфки за седалки за колата му. През същата година се появява и хитовата любовна балада „Sailing“, която веднъж завинаги затвърждава стабилните и без това позиции на Род Стюарт в сърцата на жените.

Последният албум на поп певеца е реализиран през 2006-та („Still the Same... Great Rock Classics of Our Time“) и включва едни от най-добрите мелодични рок парчета през годините, но не дълго след това той заявява публично, че най-важната роля за него в момента е тази да бъде баща...

 Shape Of His Heart
И за да се върнем в началото на историята, ето го и наболелият въпрос в живота на Стюарт: „Da Ya Think I"m Sexy?“ Зад отговора му стоят 7 жени и 7 деца (от 5 от тях). По време на цялата си певческа кариера, Род Стюарт печели името и славата си на истински ценител на връзките с повече от атрактивни жени. Естествен резултат от това е най-голямото му дете, родено през 1964-та, а последното – през 2005-та... Явно Родерик хвърля доста от усилията си не само в музика, а и в други не по-малко приятни дейности.

 Грешките на младостта
1963 – 1964 (Сузана Бофи, Susannah Boffey)

Когато Род е на 18 години и още неизвестен никому музикант, той среща Сузана Бофи, година по-малка от певеца и по това време студентка по изкуства в Лондон. Връзката им трае една година, докато Сузана не разбира, че е бременна. И като типичен хлапак, не знаещ какво да прави в деликатната ситуация, Стюарт й заявява, че повече не иска да има нищо общо с нея. Той почти насила е заведен в болницата, където се ражда дъщеря му Сара и близки негови приятели споделят как седял пред стаята с глава между ръцете си, отчаяно питайки се: „Какво направих?“

Сузана изживява истински трудности да се грижи сама за детето си и на седмия месец го дава за осиновяване, докато Род нито веднъж не посещава нито майката, нито детето им. Сара остава в дома за деца без родителски грижи до 4 годишната си възраст, когато е осиновена от Евелин и Джералд Тъброн. Информацията за това кой е истинският й баща е държан в тайна от момичето до навършване на нейните 18 години, след което Евелин й разкрива цялата история. „Разбира се, че бях втрещена да разбера, че баща ми е Род Стюарт и отначало не можех да го повярвам.“ - споделя Сара - „Въпреки това, реших, че искам да го видя. Сега съжалявам, че го направих.“

Сара заминава за Лос Анджелис през 1982 година, за да се срещне с баща си. На срещата присъстват медии, адвокатът на Род и тогавашната му съпруга Алана Химилтън. Всичко приключва бързо, хладно и без много приказки.

Година и половина след това двамата се опитват, макар и рядко, да поддържат някакъв контакт. Тя го среща зад кулисите на концертите му за малко, а той дори я кани на гости в къщата му в Есекс.

От връзката на Род Стюарт със Сузана Бофи остава споменът на една 43-годишна объркана жена, която още пази огърлицата, която баща й е подарил за 23-тия й рождения ден.

Да си дойдем на думата
1971 – 1975 (Дий Харингтън, Dee Harrington)

Моделът Дий Харингтън е първата сериозна приятелка на Род Стюарт. И като такава се ползва с определени привилегии, за което свидетелстват собствените й думи: „Той имаше голям сексуален апетит. Искаше непрестанно да му показвам краката и гърдите си.“ Дий твърди още, че двамата планирали да сключат брак след три месеца, но тя не била сигурна в решението си. Пред пресата моделът споделя още, че Род внезапно започнал да води разюздания живот, който му приписвали медиите, а тя не искала повече да е част от него.

Така, след 4 години споделени страсти, Стюарт се мести в Америка, далеч от Дий, където го чака ново предизвикателство – Брит Екланд.

Усмивки от старите ленти
1975-1977 (Брит Екланд, Britt Ekland)

Същата година, в която Род Стюарт се разделя с модела Дий Харингтън, той започва и новата си връзка – с шведката Брит Екланд, която по това време тъкмо се разделя със знаменития си съпруг – комедианта Питър Селърс. По това време Род е на 30, Брит на 33.  Рок звездата и красивата актриса се запознават чрез Джоан Колинс и живеят заедно повече от 2 години. Брит жертва кариерата си в името на връзката с Род, но това не дава добри резултати. Стюарт твърди, че връзката им приключила заради една нейна изневяра... След публичния шум покрай раздялата им, Брит успява да го осъди и взема от сметката му 12 милиона долара.

И ако актрисата сега може да се обърне с усмивка назад във времето, то Род Стюарт едва ли би се справил с предизвикателството. Затова пък може с ирония да заяви пред медиите: „Вместо да се женя, ще намеря жена, която не харесвам и просто ще й предоставя къщата.“

Човек и добре да живее... се жени
1979-1984 (Алана Хамилтън, Alana Hamilton)

Бившата съпруга на актьора Джордж Хамилтън, Алана, преобръща внезапно представите за брака на Род Стюарт... макар само за 5 години. Резултат на връзката им са една дъщеря (Кимбърли, родена през 1979 година) и син (Шон Стюарт, роден през 1980-та).

Както повечето от любовните завоевания на Род, и това е впечатляващо с красотата си. Алана Хамилтън е бивш модел на Форд, в последствие и актриса. Две години след раздялата със съпруга си Джордж, от когото има и едно дете, красивата тексаска се жени повторно за Род Стюарт.

След късната й втора бременност, една година по-малката от Стюарт актриса заболява от опасния вирус Epstein-Barr (ЕВV), нападащ директно лимфоцитите в организма. Невероятно, но факт, една година, след като Алана слага имплантанти в гърдите си, Род Стюарт се развежда с нея. Тя продължава да играе, главно в телевизионни сериали и много рядко в театъра... И сякаш като компенсация за не дотам успешната кариера на майка си, Кимбърли, дъщерята на Род и Алана, бързо попада в класацията на мъжкото списание FHM за най-добре изглеждащ модел, след което става лице на бельо с марката Adore Moi.

 Шоуто трябва да продължи
1983-1990 (Кели Емберг, Kelly Emberg)

И това се случва с поредния модел в живота на Род Стюарт – Кели Емберг. Следващата дълга връзка на певеца започва през 1983-та, но не продължава нито ден повече от забележителните 7 години. Все пак, за това време в актива на Стюард се появява още една дъщеря, Руби Стюарт, родена през 1987 година.

24-годишната тогава Кели е в пика на своята кариера (руса американска красавица, появяваща се на стотици постери, включително издания за бански костюми и колекции от 80-те на Calvin Klein и Armani), когато среща 38-годишния певец. За раждането на детето си, Род купува жилище в Бел Еър, пълно с розови рози, любимото цвете на младата майка. 90-те години идват със слуховете за разнообразните похождения на певеца, които той за известно време опровергава с изказванията си: „ Кели ми дава свободата, от която имам нужда. Това не означава, че по цяла нощ ходя по жени, а просто, че имам повече лично пространство.“

Да, обаче, същата двойката се разпада, а Стюарт твърди, че решението е на Кели. В момента тя е печеливш интериорен дизайнер и ръководи собствена компания, наред с магазин в L. А. А междувременно се сдобива и с още двама сина.

Второ полувреме
1990-1999 (Рейчъл Хънтър, Rachel Hunter)

Серията с моделите продължава за Род Стюард и през 1990-та той сключва брак за втори път – с новозеландката Рейчъл Хънтър, когато тя е на 21 години, а той е с 24 години по-голям от нея. Освен с двете си деца, дъщерята Рене (родена през 1992) и сина Лиам (роден през 1994-та), бракът между двамата остава в историята и с една реплика на певеца: „По-добре да ми отрежат пениса, отколкото да й изневеря.“

Двойката се разделя през 1999-та, а Рейчъл инициира бракоразводно дело срещу съпруга си 4 години по-късно, но оттегля молбата си едва след 3 дни, без никакво обяснение. Въпреки раздялата си, двойката остава женена до 2005-та, когато Род Стюарт сам попълва документите си за развода, изтъквайки за причина стандартните „непреодолими различия“.

Което е поредният добър повод Род да попадне в обятията на следващата си изгора – Пени Ланкастър. 

За кого бие камбаната
1999 – до сега (Пени Ланкастър, Penny Lancaster)

Връзката на Стюарт с красивия модел започва година, преди музикалната легенда да се раздели с Хънтър. Романсът с Пени Ланкастър се увенчава със седмото дете за Род – двугодишния Алистър. Двойката скрепи съюза си с брак на 16 юни тази година на яхтата на певеца в Италия.

Род Стюарт пада на колене пред Пени Ланкастър на върха на Айфеловата кула през март 2005-та, а по-късно споделя: „Никога не съм бил по-щастлив и по-влюбен, отколкото съм днес.“ Половинката на певеца също не му остава длъжна в комплиментите: „Род падна на колене и ми каза „Обичам те. Ще се омъжиш ли за мен?“, след което ми подаде малка кутийка. Бях стъписана, прегърнах го и избухнах в сълзи. Отворих кутийката и видях, че ми е купил най-невероятния диамантен пръстен на света – класически и блестящ.“ Два пъти разведеният рок певец се омъжи за 36-годишната красавица на скромна церемония. „Не беше любов от пръв поглед“ - разказва Стюарт - „но постепенно прерасна в най-прекрасния романс на живота ми.“

Сред гостите на церемония са близките им приятели - певецът Майкъл Болтън и 5 от 7-те деца на Род Стюарт – Кимбърли, Руби, Рене, Лиъм и малкият Алистър. 43-годишната дъщеря на певеца от първата му сериозна връзка, според източници, изобщо не била поканена, докато Шон просто не успял да дойде. Младоженците решават вместо сватбен списък с желани подаръци, гостите да даряват пари на избрани благотворителни фондации.

Откакто е с Пени, с Род Стюарт се случи още нещо нетипично – за първи път той официално оповести ръста си, тъй като досега никога не го е казвал публично.

 „Изнервям се, когато хората казват: „Ето го малкия Род Стюарт с Пени Ланкастър.“ Това наистина ме изкарва извън кожата ми. Да, висок съм почти 1.56 м!“ - отсича певецът.

Ние обаче знаем, че точно този размер не е от значение!

Поне докато неистово привлича очарователни модели и актриси, обидно млади и красиви... Е, Стюарт – явно си роден под щастлива звезда!




Тагове:   род,   води,   Стюарт,   неспокойните,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: askeer
Категория: Лични дневници
Прочетен: 278858
Постинги: 96
Коментари: 100
Гласове: 356
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930